Benvinguts!!!

Benvinguts!!!

Sempre havia volgut escriure un bloc, però mai sabia què escriure-hi... Fins que vaig ser mare... Aleshores em van començar a sorgir dubtes i inquietuds i vaig pensar que totes les meves hores de búsquedes per internet bé podien servir a alguna altra mare que tingués els mateixos dubtes i inquietuds que jo... Així que començo aquest bloc amb la idea d'anar publicant entrades que em semblin interessants o opinions sobre com funcionen les coses un cop canvies de ser la "filla de..." per passar a ser "la mare de..."

Espero que a aquells que caigueu per aqui us sigui útil alguna cosa...o si més no que passeu una bona estona! Gràcies per llegir-me!

dilluns, 21 de setembre del 2015

L'adaptació a l'escola bressol municipal

Aquesta setmana passada vam fer la primera setmana d'adaptació a l'escola bressol municipal.
La diferència amb la privada, ja no només d'espais (que són immensos) sinó amb el tracte i la manera de fer, és espectacular.
Per començar, no es deixa al nen una hora sol el primer dia, sino que entra amb els pares per poder conèixer l'espai i les mestres i els altres nens. A més, la setmana anterior vam fer una entrevista amb la mestra, per tal d'explicar-li com és la Nineta i que la conegués una mica. També van fer un dia de "portes obertes" on totes les famílies podien anar durant unes hores a la classe per conèixer als altres nens i als altres pares. A nosaltres això ens va semblar important ja que sinó, després te'ls trobes al carrer i coneixes al nen, però no als pares... L'adaptació de la Nineta va ser progressiva però una mica accelerada degut a la imminent necessitat de deixar-la a partir d'aquesta setmana. Va fer un dia amb els pares, els 2 dies següents 1h sola (després d'estar una estona amb nosaltres), el quart dia 2h sola i el cinquè vam intentar que es quedés a dinar, tot i que no ho vam assolir amb èxit... Avui ja es queda a dinar i a dormir, a veure com li va... I vosaltres? Heu fet adaptació accelerada o no heu pogut? Diuen que hi ha nens que la necessiten i nens que no, creieu que és així?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada